Ehhez a közösséghez teljes név szükséges. A szervezők a tagság és a névsor kezelésére használják.
Ebben a közösségben így jelensz meg:
A tagok számára: —
A szervezők számára: —
A profilképed és a gyerekeid neve továbbra is csak a kapcsolataid
számára látható.